DIVA la Fashion TV Winter Festival, Brașov

Lăcrămioara Iordăchescu și Adela Diaconu vor prezenta o colecție haute-couture de rochii de seară la Fashion TV Winter Festival din Brașov, care va avea loc în zilele de 19, 20 și 21 februarie, la Lux Divina.
Adela DiaconuDIVA 2016 este numele sub care cei doi designeri brașoveni, aflați la a treia colaborare, propun pasionatelor de modă o colecție strălucitoare, caracterizată de feminitate, fineţe şi delicateţe.
“Transparențele evidențiază decolteul, broderiile de dantele și trenele diafane se îmbină perfect cu latura delicată și feminină, ce redau extravaganța și senzualitatea unei dive. Rochiile sunt realizate din materiale prețioase, ce redau spectacolul dantelei, expunând o poveste florală care inspiră frumusețea diafană accentuată prin semitransparențe, senzualitate și delicatețea ravisantă a femeii. Mătasea sau brocarturile scumpe, îmbogățite prin broderii și aplicații elegante din perle, cristale și fire de mătase, cu decupaje adânci în față sau pe spate” a explicat Adela conceptul colecției prezentate.
Lacramioara Iordachescu

Fashion TV Winter Festival 2016, cel mai important festival de modă al iernii, va transforma Braşovul în capitala modei din România. Evenimentul va reuni cei mai în vogă designeri români, modele de succes, branduri internaţionale dar şi o parte dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

Leave a Reply