Hispanitas – o bucurie pentru picioare!

Axiomă: o femeie nu are niciodată suficient de multe perechi de pantofi. Se aplică axioma și se trece la rezolvarea problemei. Hispanitas și Dana Savuică îți recomandă un brand de încălțăminte pe care nu  ar trebui să-l ratezi în perioada reducerilor.

BALERINI-NATE-DIN-PIELE-NATURALA_HI51861SAGU-(1)Într-o multitudine de modele și culori, colecțiile Hispanitas sunt perfecte pentru orice femeie, pentru că oferă comoditate, stil și eleganță. Toate piesele din colecția Hispanitas sunt realizate în Spania, din piele de bovină 100% atât în interior cât și în exterior. Sunt finalizate cu anilină 100% rezultând o piele extrem de moale, cu un calapod foarte bun și deosebit de confortabile, indiferent de model și înălțimea tocului.
dana savuicaEu am descoperit acest brand cu mulți ani înainte de a fi adus în România și recunosc că îmi este greu să renunț la modelele mai vechi, pentru cât de comozi sunt.
Dana îmi confirmă părerea: “De când am descoperit brandul Hispanitas mi-am schimbat stilul și atitudinea. Sunt o fashionistă convinsă, dar am început să caut calitatea care aduce confort picioarelor mele. Eu port cizme și ghete inclusiv vara, cu jeanși sau rochii lungi așa că nu vă sfiiți să investiți acum.”

PANTOFI-VINCE-DIN-PIELE-NATURALA_HI51704SHAC-(1)
În această perioadă de reduceri masive, Hispanitas a redus prețurile atât la încălțămintea de damă și genți cât și la încălțămintea de bărbați. Reducerile de 50% la colecția Hispanitas toamnă iarnă 2015-2016 durează pâna pe 28 februarie. Minunile acestea le găsiți în magazinul Hispanitas-Băneasa Shopping City, etaj 1 sau de pe www.hispanitas.ro

Pe 1 martie, Hispanitas va lansa colecția primăvară – vară 2016.

One comment

Leave a Reply