Simona Dragomir “dădăcește” mămici preocupate de sănătate

Într-o atmosferă interbelică autentică, redată de Aida Bistro, s-a desfășurat recent o nouă conferință “Trăiește Sănătos cu Simona”, care a avut drept temă “Mama și copilul”.

simonaSpontană, caldă și apropiată, Simona, bazându-se pe specialiștii invitați (Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis; Liliana Budulan, director dezvoltare maternitate MedLife; dr. Magda Ciontea, medic întreținere corporală, expert în nutriție, reprezentant Silhouette; dr. nutriționist Luiza Parvu, reprezentant Danonino; prof. Dr. Radu Vlădăreanu, șef clinică obstetrică-ginecologie la Spitalul Universitar de Urgență Elias, doctor în științe medicale și Șef Lucrări Neonatologie, dr. Simona Vlădăreanu, medic primar neonatolog, șef secție neonatologie, Spitalul Universitar de Urgență Elias) a oferit informații utile pentru viitoarele mame, prezente.

“Sunt onorata că și de această dată am avut invitați specialiști alături de care am putut crea o atmosferă caldă,familială pentru viitoarele mame. Conferințele mele sunt concepute pentru a răspunde direct nevoilor participanților. Reprezentanții băncii de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino și Magiunul de Topoloveni au venit în întâmpinarea femeilor însărcinate cu răspunsuri la toate situațiile întâlnite în cele nouă luni de sarcină”, a mărturisit realizatoarea emisiunilor “Bună dimineața Sănătate!” de la Antena 1 și “Trăiește sănătos cu Simona” de la radio Itsy Bitsy.

Leave a Reply