Gold morning, surprinzătorul matinal de la Gold FM

Gianina Corondan, Mihai Cioceanu și Radu Buzăianu fac matinalul la Gold FM. Radu Buzăianu și Gianina Corondan se alătură astfel vedetelor postului, unde mai au emisiune Raluca Moianu, Irina Margareta Nistor și cunoscutul blogger de călătorie Bogdan Popescu care poate fi ascultat, în fiecare zi, după matinal.

Gianina si Radu BuzaianuExcentrica și simpatica Gianina se trezește în zorii zilei pentru ca, la rândul ei, să îi trezească pe ascultătorii aflați pe 96,9 FM. Ea intră în echipa matinalului Gold FM alături de experimentatul om de radio Mihai Cioceanu și jurnalistul Radu Buzăianu, care, cu siguranță, vă va surprinde plăcut.
“Este un matinal care, dacă nu ar fi fost, ar fi trebuit să existe! Nu era ușor dimineață, mai ales când aveam o gamă largă de matinale. De astăzi începând nu va mai fi de ales! Dinamic, personal și viu. Muzică și vorba bună! Așa că, va așteptăm cu artiști și oameni de valoare, în fiecare dimineață la ‘Gold Morning’, pe 96,9 sau live pe www.goldfm.ro”, a declarat Gianina Corondan.

Pe Raluca Moianu  o puteți asculta în fiecare după amiază de la ora 17:00 la 19:00, într-o emisiune deschisă celor ce caută dezvoltarea personală (“Drive Time Coaching”),iar  Irina Margareta Nistor este în fiecare vineri “Vocea filmelor la radio”.

Leave a Reply