Cu bujori (maci) în obrăjori!

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a lansat recent o linie de produse Gerovital Plant, având la bază uleiul organic de flori de mac. Lansarea oficială a avut loc în cadrul unei expoziţii speciale, ce a adus un omagiu frumuseții românești, atât de admirată și de apreciată în toată lumea.

Duminica la horă și la Sărbători, fetele își împleteau flori în cosițe și își îmbujorau obrajii cu petale de mac sau cu “urechea babei”.
Îmbrăcau cea mai frumoasă ie cusută cu drag și iscusință în zilele lungi ale iernii, iar corpul îl îmbăiau și împrospătau cu pomezi numai de dânsele știute.
Erau (și sunt) frumoase româncele, chiar și în cele mai dificile momente ale istoriei noastre.
Contemporana noastră, adolescenta sau tânăra femeie este copleșită de multitudinea de oferte și promisiuni de frumusețe, dar nu toate sunt sigure și potrivite vieții active și trepidante pe care aceasta o duce.
Ioana Borza„Româncele sunt renumite în lume pentru frumuseţea lor, iar noi le iubim cel mai mult – cei care le vedem zi de zi, le cunoaştem expresiile, bucuriile şi tristeţile. Noua gamă Gerovital Plant este creată special pentru menţinerea frumuseţii femeilor datorită compușilor benefici ce acționează activ asupra pielii lăsând-o catifelată şi hidratată. Secretul constă în uleiul organic din flori de mac obţinut din petalele de Papaver rhoeas, plantă provenită din culturi organice, fără pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Noua linie de produse va beneficia de o campanie integrată de comunicare și suntem siguri că această gamă va înregistra rezultate financiare foarte bune.”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.

Gama Gerovital PlantÎn noua gamă Gerovital Plant se găsesc produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică a tenului (lapte demachiant hidratant, loțiune tonică antioxidantă, apă micelară hidratantă, cremă microdermabraziune, cremă hidratantă, cremă antirid revitalizantă SPF10, cremă fermitate contur ochi, buze, cremă nutritivă multivitamine), a corpului (cremă restructurantă antivergeturi, cremă termică anticelulitică) și a părului (șampon hidratant, balsam hidratant). Acestea sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 25 de ani și se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună
toleranță și compatibilitate cu pielea.

Ingredientul de bază din fiecare produs este uleiul organic din flori de mac. Acesta are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Odată cu schimbările climatice, tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar uleiul din Flori de Mac are un efect calmant și de protecție. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenindiritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. Pe lângă uleiul din flori de mac, au mai fost folosite ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega și ceară de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A şi E.

Povestea Gerovital Plant începe din anul 1985. Inovația stă la baza longevității gamei, produsele și principiile active ținând pasul cu ultimele descoperiri din industria cosmetică.

One comment

Leave a Reply