Amazoanele Andreei Dogaru la Bucharest Fashion Week

Prima seară a Bucharest Fashion Week s-a dovedit a fi una “războinică”. Creatoarea de modă Andreea Dogaru a prezentat  colecția intitulată ”Warrior”  pe podiumul de la Ambasad’Or Events & Leisure.

WarriorsEvenimentul de modă din Capitală a fost deschis de o colecție neobișnuită, cu multe detalii strălucitoare și forme care te trimit cu gândul la armurile războinicilor. Amazoanele, care au prezentat colecția “Warrior” a Andreei Dogaru, au dominat scena și publicul. Creatoarea a purtat o ținută adecvată temei, la prezentarea pe podium din finalul defilării.

Andreea Dogaru este unul dintre designerii români care a intrat în industria modei în anul 2010. Într-un interval de timp scurt,  în 2011, Andreea a primit distincţiile „Designerul anului în România” şi „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit şi premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român”, iar în 2014 a fost desemnată din nou „Designerul anului”, în cadrul Bucharest Fashion Week.

Andreea DogaruAndreea a ajuns deja la peste 30 de colecții, prezentate pe podiumurile naționale și internaționale de modă, iar în decembrie 2015 a fost declarată cel mai bun designer de couture la Romanian Fashion Awards.

Creaţiile ei au fost apreciate la festivalul internaţional de modă Strasbourg Fashion Days 2015, desfăşurat în Franţa. Românca a fost comparată cu renumitul designer Alexander McQueen, graţie colecţiei “Lilith”, prezentată în cadrul evenimentului.

One comment

Leave a Reply