Dana Săvuică și Chef Sandu Carpen, show culinar pe terasa Hotelului Marshal Garden

Prima ediție din acest an a caravanei “Trăiește Inteligent” susținută de Dana Savuică cu sprijinul profesioniștilor de la Replica Vedetelor Events, s-a desfășurat pe terasa Hotelului Marshal Garden. A fost locul unde între modă și gastronomie s-a produs o fuziune extrem de agreabilă, alimentată de prezența a peste 80 de invitați și vedete. Ioana Cioroianu, Event Manager Farmec și Dr. Adrian Mina, medic stomatolog și fondator al DaVinci Dental Clinic, au fost specialiștii care au catalizat atmosfera, oferind informații extrem de apreciate.

Dana SavuicaParticipantele s-au lăsat răsfățate într-o călătorie de 5 stele în lumea modei, a frumuseții și a gusturilor fine, pe terasa-gradină a hotelului boutique Marshal Garden, în timp ce primăvara și vara s-au regăsit în colecția de haine și pantofi LPB, în bijuteriile dedicate femeii romantice de la Meli Melo, în gama de produse Gerovital Plant, a cărui  ingredient de bază este uleiul organic din Floare de Mac, în gustul indrăzneț al berii Redd’s precum și în delicioasele clătite gătite special de Dana Savuica și Chef Sandu Carpen în tigaia Tefal Panda.

Ioana si DanaAu fost prezenți Claudia Pavel, Anca Serea, Cristina Cioran, Crina Matei, Marina Almasan, Ilinca Obadescu, designerul Dorin Negrău și fashion bloggerii Carmen Negoită și Maria Andrei.

Atmosfera a fost întregită cu bunătăți de la  Redd’s,  Stretto, Aqua Carpatica, Fresh Corner și Alka și parfumată cu ajutorul ghivecelor  cu rozmarin de la Agriro. Pentru câteva ore, pe terasa de la Marshal Garden a bătut briza Mediteranei, peste doamne atinse de farmec și romantism.

 

Leave a Reply