Colecția ONE SUMMER IN ROSE a Mineli Boutique, la Bucharest Fashion Week


Cea de a treia seară a Bucharest Fashion Week a reunit designeri și ateliere de modă cu tradiție în participarea la această manifestare. Festivalul aflat la cea de a 25-a ediție, devine tot mai apreciat de publicul românesc.

Ultima seară a celui mai important festival de modă românesc a fost specială. Pe podium au defilat colecțiile Mineli Boutique şi Laura Olteanu, imediat după deschiderea făcută de creațiile Wanda’s Dream.

Mineli Boutique - Ionut GlavanColecția ONE SUMMER IN ROSE  a Mineli Boutique a stârnit admirația audinței și multe pasiuni în rândul iubitoarelor de modă. Așa cum ne-au obișnuit, Ionuţ Glăvan şi George Ştefănescu au creat o colecție unică, plină de feminitate și finețe, ce anunță venirea sezonului cald.

Wanda’S DreamSeara a continuat cu prezentările Institutului de modă Salomeia Truţă, Bianca Rusu, Felba Design şi Alina Sabău. Creațiile Felba Design, cu linii fluide și aplicații prețioase, au reprezentat încă un punct de interes al celei de a treia seri a Bucharest Fashion Week, cares s-a încheiat cu un minirecital Admiral C4C.

Designeri, stiliști, make-up artists și iubitori de frumos speră într-o nouă ediție, și mai valoroasă.

Leave a Reply