Ce a riscat Mihai Albu pentru boutique-ul său online?

Perfecționistul Mihai Albu şi-a pus viața în pericol, amânând investigaţiile medicale extrem de necesare, ajungând astfel într-o situație limită. În pofida intervenţiei chirurgicale recent suferite! Mihai şi-a lansat zilele trecute, boutique-ul online www.mihaialbu.ro.

“Mi-am riscat viaţa ambiţionându-mă să îmi lansez magazinul online, muncind nepermis de mult şi neglijându-mi sănătatea”, recunoaşte renumitul designer.

Mihai Albu“Mihaialbu.ro este un proiect de suflet, pe care l-am plănuit de mult și în care am investit mult timp şi multă energie. Dintotdeauna am fost perfecționist. Aşa că, atent la toate detaliile (creaţiile noi, selectarea celor mai relevante poze, înlesnirea navigării în site pentru clientele mele) am ignorat câteva zile, simptomele – semnalele de alarmă prin care corpul îmi dădea de înțeles că ceva e în neregulă și că ar trebui să consult un medic. Prin urmare, am ajuns, într-o stare foarte gravă, direct la Spitalul de Urgenţe Floreasca, unde mi s-au făcut imediat investigaţii amănunţite. Am fost diagnosticat cu peritonită şi băgat de urgenţă în operație. Medicii mi-au spus ulterior că, practic, dacă mai aşteptam câteva ore, era deja prea târziu.”

genti mihaialbuMihai este însă foarte motivat, iar starea sa de sănătate se îmbunătățește semnificativ. Proiectul său de suflet aduce și o noutate: Lucky Hit.

Aceasta este oferta de senzație a fiecărei săptămâni: un produs creație Mihai Albu pe care îl poţi achiziţiona, timp de câteva zile, numai de pe www.mihaialbu.ro cu un preţ absolut special.
Noutăţile pot fi urmărite şi pe pagina oficiala 

Leave a Reply