Iepurașul ar putea veni de la Hispanitas

Tradiţia spune că de Paşte trebuie să porţi ceva nou. Obiceiul acesta îmi convine teribil, mai ales când se referă la pantofi, poșete, bijuterii, parfumuri, cosmetice. Astfel încât orice pretext să te răsfeţi cu o pereche de pantofi noi, comozi şi coloraţi este binevenit.
Slăbiciunea mea pentru pantofi, mai ales pentru cei de calitate, mă determină să aleg produse 100% din piele, cum sunt cei de la Hispanitas. Iată câteva sugestii, utile mai ales că primăvara şi-a intrat complet în drepturi şi vremea frumoasă de afară cere pantofi confortabili, pe care să îi putem purta zi de zi, fără însă a renunţa la stilul propriu.

Balerini-6Versatilii balerini, coloraţi, veseli şi comozi, se regăsesc în tendinţele fiecărui sezon, fie că vorbim de primăvară – vară, fie că vorbim de toamnă – iarnă. Balerinii de la Hispanitas sunt uşori, fără căptuşeală, realizaţi din materiale unice de calitate premium, cu tălpi speciale, pentru un plus de confort şi flexibilitate.

balerini_floriÎn acest sezon, balerinii cu vârfuri ascuţite şi cu detalii florale aduc o notă în plus de elegantă şi confort. Îi poţi combina cu blugi skinny, dar te scot din impas şi dacă vrei să treci de la un look casual la unul elegant, de exemplu, o plimbare în aer liber la o cină romantică. În acest sezon sunt disponibili în culori precum: animal print, coral, albastru şi gri sau cu accente metalice de albastru, cositor şi cupru.

mocasini_2
Pentru vacanța de Paște, în care vizitele și plimbările vor fi la ordinea zilei, mocasinii sunt soluția.  Sunt pantofi uşor clasici, atemporali şi super confortabili ce ar putea deveni rapid partenerul tău de încredere în această primăvară. Realizaţi din piele moale şi flexibilă cu talpă din cauciuc, mocasinii sunt alegerea perfectă în orice moment al zilei şi îl poţi asorta la orice ţinută! În acest sezon sunt disponibili cu sau fără franjuri în culori precum: roz quartz, albastru metalic, gri, bleu, auriu, argintiu.

Îi poți destăinui iepurașului ce model de încălţăminte ți-ai dori și îi poți sugera să viziteze magazinul Hispanitas, aflat la primul etaj în Băneasa Shopping City, sau să intre pe site-ul magazinului. Iepurașul va ști ce are de făcut!

Leave a Reply