Replica Vedetelor intră la tipar!

În luna mai, publicația online ReplicaVedetelor.ro se lansează și într-o variantă tiparită. Replica Vedetelor va fi o revistă lunară glossy, ce va publica articole interesante despre viața vedetelor, povești ale oamenilor și brandurilor de succes.

Replica vedetelorRevista va lansa idei de investiții personale pe termen lung, va prezenta ultimele tendințe din domenii precum: afaceri, tehnologie, automobile, turism și beauty. Totodată, în paginile revistei Replica Vedetelor, se vor publica jurnale ale persoanelor publice și ale formatorilor de opinie din România și din lume.

Printre rubricile permanente ale revistei se numără:
• Good News, o sinteză a celor mai importante evenimente și știri ale lunii;
• Jurnalul vedetelor/Dreptul la Replică, întâmplări captivante din viața celor mai influente persoane publice din România, scrise chiar de ele. Publicul va afla unde iși petrec vedetele timpul, în. Ce își investesc banii și ce părere au despre anumite branduri.
• Beauty & Style, noutati din industria frumuseții și sfaturi utile de la specialiști renumiți și vedete îndrăgite;
• Afaceri de succes, o rubrică despre business-uri de succes, interviuri cu persoanele din spatele brandurilor de succes din România și din afară;
• New media, despre tehnologie de ultimă generație;
• Vacanța de vedetă, recomandări turistice inedite;
• Lecția de stil, o rubrică susținută de cei mai în vogă designeri și critici de modă, care va fi realizată argumentat și obiectiv.

Cristina Cojucar Toma publisherViziunea Replica Vedetelor va fi aceeași cu cea a site-ului publicației, dar într-o versiune glossy, premium, cu multe subiecte exclusive și cu o perspectivă inedită asupra vedetelor și a evenimentelor ce au loc zilnic în România. Cristina Cojucar Toma este publisher al publicației.

Leave a Reply