Surprinzătoarele înghețate ale Oanei Pleșan, de la Fior Di Latte

Fior Di Latte a fost joi dimineaţă locul de întâlnire și delectare al multor vedete, influencers şi jurnalişti de top.

Unul dintre cele mai apreciate restaurante din Bucureşti, Fior Di Latte și Oana Pleșan-Chef Gelatier au oferit invitaților experiențe culinare memorabile, repoziționând localul pe harta gurmanzilor bucureșteni, ca destinație favorită nu doar pentru prânz sau cină, dar și pentru un desert de excepție.

Oana Plesan (co-owner Fior Di Latte), Tatiana Ernuteanu (PR Specialist), Ligia Munteanu (TVR), Cristina Soare (TVR)Oana Pleşan, care a urmat prestigiosul curs de gelatier la Sorbetteria di Castiglione din Bologna, avându-l ca mentor pe cunoscutul Chef Giacomo Schiavon, nu s-a temut să testeze combinaţii pe care doar imaginaţia unui maestru le poate face.

Salata caracatita cu gelato de fistic si pesto

Salata cu caracatiţă, gelato de fistic şi pesto a fost preparatul vedetă, care a primit aprecierile tuturor. Oaspeții au fost încântați să constate că înghețata despăşeşte sfera desertului, transformându-se într-un ingredient delicios, care armonizează specialităţile unui fel principal.

Foarte elegante, zâmbitoare, purtând ţinute creative, şi-au făcut apariţia la eveniment Diana Bart (Prima TV), Livia Graur (Prima Tv), Maria Radu, Eli Roman (Realitatea TV), Cristina Şoloc (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Connie Preda, Adina Halas Hungeanu (Smart FM), Livia Dilă, Cristina Soare (TVR), Ligia Munteanu (TVR), Cristina Stănciulescu, Andrei Nourescu, Ioana Silistaru.

Leave a Reply