Royal Men – magazinul gentlemanilor care preferă brandurile italiene


Recent, la magazinul Royal Men, s-au lansat colecțiile de primăvară-vară ale unor exclusiviste branduri italiene, dedicate bărbaților
.

Royal MenÎn atmosfera rafinată a magazinului Royal Men, situat în imediata vecinătate a clădirii Parlamentului, câteva branduri celebre au conlucrat pentru a crea o atmosferă cât mai agreabilă, cu ocazia lansării colecțiilor SS16 Henry Cotton’s și Barrett. Acestea se alătură serviciului de croitorie la comandă de la Scuderi și celorlalte branduri de nișă, pe care magazinul le reprezintă în mod remarcabil de peste 5 ani.

Daniela Chirita“Este deja o tradiție ca cel puțin o dată pe sezon să organizăm în cadrul magazinului un eveniment la care să invităm prieteni dragi, mai noi sau mai vechi, servim un vin bun sau un spumant, oferit de prietenii noștri constanți de la Vinimondo. De această dată, au ținut cont că vom servi brânzeturi din lapte de capră de la LactIQ și au asociat perfect cele două produse, la care s-au adăgat dulciuri  de nerefuzat, pralinele de la Leonidas. Iar pentru ca doamnele și domnișoarele prezente la eveniment să se simtă pe deplin răsfățate, am organizat și un colț de frumusețe Valmont, prin amabilitatea salonului partener BeauTEAfull” a explicat Daniela Chiriță, managerul magazinului.
detaliu Royal Men1Colecția primăvară-vară de la Henry Cotton’s este inspirată de explorarea Saharei, ținutele fiind în stilul
military, având jackete safari reinterpretate, completate cu pantaloni din in sau bumbac prespălat, în nuanțe ce par a fi șterse de trecerea timpului, în soarele, vântul și nisipul Saharei. Cămășile sunt confecționate din in, cu efecte de culori șterse, în dungi sau din jacart bicolor.

detaliu Royal MenMagazinul oferă deja, de peste doi ani, cămășile produse de Alessandro Gherardi, reușind să fidelizeze clienții prin modelele reușite, selecția țesăturilor dar și serviciul made to measure, cu execuție în Italia și livrare în trei săptămâni. Un atu important îl constituie varietatea ofertei de preț.

BarrettȚinuta unui domn pretențios, care știe cum să poarte o haină de calitate, poate fi completată cu pantofii de la Barrett, unul dintre cei mai vechi și prestigioși manufacturieri de pantofi, la nivel mondial. Barrett este una dintre puținele companii care produce pantofi realizați integral manual, din cele mai fine materiale și folosind cele mai bune tehnici.
Modul în care magazinul își etalează produsele este unul rafinat, deloc ostentativ, reușind să creeze acea atmosferă în care poți face relaxat, alegerea care să te satisfacă deplin, timp îndelungat.

 

Leave a Reply