Laurențiu Reghecampf și Dan Alexa sunt imaginea Braiconf

Laurențiu Reghecampf și Dan Alexa, doi dintre cei mai apreciați antrenori ai momentului, și-au asociat imaginea cu noua colecție de vară 2016 a brandului românesc Braiconf. Cei doi au prezentat mai multe ținute, ce se vor regăsi în catalogul producătorului autohton.
Braiconf“Am ales câteva costume made to masure, asortate cu cămășile Braiconf și mă bucur să mă asociez cu un brand cu o vechime de 66 de ani. De-a lungul timpului am avut ocazia să port produse celebre ale modei masculine și din afara țării, însă mă simt mândru că și în România există aceeași calitate în materie de cămăși și costume, la Braiconf. Port cu mândrie branduri românești pentru că iubesc România cu oamenii ei buni și performanți în toate domeniile! Pregatesc o vizită la fabrica Braiconf, din Brăila, acolo unde vreau să descopăr oamenii adevărați, care fac cu măiestrie haine de cea mai bună calitate”, a declarat Laurențiu Reghecampf, despre asocierea de imagine cu produsele Braiconf.

Prezent la sesiunea de autografe de la standul Braiconf din Romexpo, cu ocazia Târgului Ghidul Miresei, eveniment desfășurat recent, Dan Alexa a mărturisit o veche legătură între brandul Braiconf și familia sa: “Mă bucur că am demarat aceasta colaborare, Braiconf fiind întotdeauna alegerea bărbațior din familia mea! Este cea mai veche fabrică de cămăși din România, o companie cu tradiție pentru barbații care apreciază calitatea și materialele alese cu multă iscusință de către specialiștii brandului. Voi duce și eu mai departe ștafeta dată de tatăl meu, dorindu-mi, astfel, să inspir bărbații să poarte cu mândrie haine românești”.
Încă de la înființare, în 1950, Braiconf a rămas fidelă principiilor sale de bază – respectul față de clienți, furnizori și angajați și minuțiozitatea în definitivarea detaliilor.

Leave a Reply