Simonei Nae nu-i este frică de ace

Simona Nae își intreține frumusețea prin metode tradiționale și alege tratamente non-invazive pentru tenul său. Recent a ales să-și regenereze tenul cu dermapen.

Deși se aștepta ca procedura să fie dureroasă, a simţit doar câteva înţepături mici, iar “suferința” a fost recompensată. “Rezultatele acestui tratament le-am observat încă din prima zi”,a mărturisit Simona Nae.

smona nae“Procedura stimulează regenerearea dermului, prin producerea de colagen şi elastină”,  a explicat medicul Daniela Căţănaş. “Cu ajutorul unui dispozitiv se stimulează regenerearea dermului prin producerea de colagen şi elastină ca urmare a microtraumatismelor produse de ace. Acest tratament are indicaţii foarte clare în tratarea liniilor şi ridurilor fine din jurul ochilor sau de pe faţă, micşorarea porilor dilataţi, reducerea şi atenuarea cicatricilor post traumatice, post acneice sau post varicelă, tonifierea dermului şi hidratarea lui. Dermapen este un dispozitiv cu ace detaşabile, sterile, de unică folosinţă care penetrează pielea cu o viteză şi o adâncime reglabile în funcţie de afecţiunea tratată şi de calitatea dermului. Cu ajutorul acestui tratament se permite absorbirea eficientă, la nivelul profund al dermului, a serurilor pe bază de acid hialuronic, vitamina C sau alte substanţe active. Absorbirea la nivelul profund al dermului favorizează producerea de colagen nou. Procedura în sine durează între 45 şi 60 de minute în funcţie de nevoile tenului. Efectele terapiei cu dermapen se văd rapid, însă sunt recomandate 3-5 ședințe la interval de 2-3 săptămâni”, a adăugat dr. Daniela Cătănaş.

Simona Nae a ales cabinetul dr. Daniela Căţănaş, medic specializat în dermatologie, dermatoscopie şi estetică (tel: 0729. 974. 824 sau www.drcatanas.ro)

Leave a Reply