O vară scurtă, dar cu piele de șarpe

În așteptarea verii, care anul acesta se pare că va respecta tradiția londoneză și va “pica” într-o zi de joi, am încercat să aflu ce ar putea să ne facă sezonul mai plăcut, măcar vestimentar. Iar printre tendințele ce revin periodic, cea care a fermecat mereu este pielea de șarpe.

Pantofi-din-piele-naturala_HV62470_MAGIC_MEKONG-(1)Textura pielii de şarpe (la fel ca și imprimeurile etno) are un moment al ei şi în acest an şi o regăsim peste tot, de la bijuterii, haine până la pantofi şi accesorii. Inspiraţi de această tendinţă, designerii brandului spaniol Hispanitas au creat balerini, sandale, mocasini, stiletto, clutch-uri şi genţi de mână. Astfel a rezultat partea cea mai sălbatică a colecţiei primăvară – vară 2016, ce are ca şi textură vedetă imprimeul tip piele de şarpe, dar care iese în evidenţă prin culori mult mai naturale și ușor de asortat.

geanta hispanitas 2Un accesoriu din sau tip piele de șarpe scoate din anonimat orice ținută și poate fi modalitatea cea mai accesibilă de a-i conferi  o notă sofisticată. O geantă cu mâner scurt, adăugată unei ținute mai sobre, compusă dintr-un sacou elegant, cu pantaloni sau fustă de culoare neutră, este incontestabil o alegere foarte inspirată.

plic rozÎn cazul în care trebuie să luăm parte la un cocktail, un clutch snake print în aceeaşi nuanţă cu rochia poate salva o ținută banală. Iar pentru cele îndrăznețe, există varianta combinării acestuia cu o rochie animal print. Regulile au devenit mai suple, iar cunoașterea lor te ferește de gafe, dar acum imprimeurile tip piele de şarpe sunt disponibile într-o mulţime de nuanţe luminoase, astfel încât combinațiile sunt practic nelimitate.

geanta hispanitasAșadar, merită să visăm la o vară toridă și să investim într-un accesoriu de calitate, care să înveselească orice ținută. Iar când alegem perechea de pantofi preferată, este de preferat să fie 100% din piele, pentru confort absolut.

Magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City sau site -ul acestuia pot fi o sursă de inspirație sau o destinație de shopping. Și nu dezamăgesc, niciodată!

Leave a Reply