Claudia Pavel a slăbit 5 kg în vacanța din Antalya


Claudia Pavel a făcut o cură de detoxifiere la hotelul The LifeCo din Antalya, unde a urmat programul Master Detox. Programul, ce se desfășoară pe o perioada cuprinsă între 4 și 21 de zile, este bazat pe sucuri de fructe și legume.

Claudia Pavel“A fost o experiență minunată pe care vreau să o mai repet alături de prietenii de la agenția de turism Bonus Travel . A fost o reconectare cu mine însămi și cu un stil de viață sănătos, deoarece sanatatea este cea mai de pret avuție. Exista etape ale vieții în care avem nevoie de momente de liniște, pentru a avea grija de noi atât fizic, cât și la nivel spiritual. Așadar, recomand tuturor mămicilor și nu numai, să încerce o cură de detoxifiere într-un loc exotic și plin de vegetație luxuriantă, cum este The LıfeCo din Antalya. După o saptămână de detoxifiere și relaxare total am realizat că am slăbit aproximativ 5 kg”, a declarat Claudia Pavel.

Pe parcursul acestul program, vedeta a savurat diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere, cu probiotice și alte suplimente nutritive, la intervale regulate, dar și cantități nelimitate de ceaiuri din plante și supe de legume. Tot acolo, aceasta a beneficiat și de tehnicile de respirație, cursuri de yoga, saună, masaj, curățarea colonului și a pielii. Rezultatele s-au observat în cel mai scurt timp, printr-o bună funcționare a organelor interne și o piele cu aspect întinerit și strălucitor.

Cesur Durak, specialist în detoxifiere, oferă aceste servicii prin  agenția sa, Bonus Travel, iar multe dintre vedetele care au slăbit spectaculos, au apelat la el pentru consiliere.

Leave a Reply