Cori Grămescu recomandă Alimentele Funcționale

Recent, Cori Grămescu a lansat împreună cu compania A&D Pharma, un proiect ambițios, EVITAL Functional Food.

Într-o atmosferă revigorantă, la o limonadă cu ananas şi ghimbir, reprezentanți ai presei alături de vedetele Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opriş, Mihaela Călin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu au stat de vorbă cu Cori Grămescu, amabasadorul EVITAL Funcţional Food şi Valentin Toncean, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialiştii EVITAL, Super Body Reset 3-10-3-3.

3_10_3_3Alimentele funcţionale, parte din program, au prins viaţă în improvizaţia muzicală a pianistului Iulian Neculache, iar invitaţii au putut degusta SUPER ANANAS, DETOXASE, SUPER ORANGE şi SUPER FRULLATO la barul special amenajat.

cori gramescuCori Grămescu a povestit despre implicarea ei în acest proiect, despre ce înseamnă un aliment funcţional şi despre importantă acestui program în viaţă noastră de zi cu zi. În urma unei vieţi urbane agitate, cu tot ce înseamnă acest lucru: hrană din agricultura industrializată, procesarea alimentelor, traiul într-un mediu poluant şi stresant este nevoie de un aport real de încărcarea cu vitamine, minerale, antioxidanţi, care de cele mai multe ori nu se mai regăsesc în alimentaţia noastră. “Alimentele funcţionale din programul Super Body Reset 3-10-3-3 au un gust plăcut, sunt uşor de folosit, nu au adaos de zahăr şi nu conţin gluten, fără restricţii alimentare, recomandate chiar şi celor cu diabet zaharat”, a mai adăugat Cori.

prezentare_2“EVITAL Functional Food este un proiect nou şi ambiţios, care se înscrie în preocuparea noastră continuă de a dezvolta produse inovatoare venind în întâmpinarea nevoilor persoanelor care îşi doresc o viaţă sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp”, a spus Valentin Toncean.

Programul 3-10-3-3 determină purificarea organismului prin eliminarea toxinelor şi aportul de nutrienţi, fiind compus din patru alimente funcţionale care se consumă pe parcursul a trei săptămâni.

Leave a Reply