Sandale comode, frumos colorate, de la Hispanitas

Materiale naturale, culori puternice sau nuanțe mai stinse, de pământ, dar metalizate sau accesorizate strălucitor, iată ce aduce acest sezon în materie de sandale. Hispanitas are o ofertă vastă, care respectă tendințele dar sunt și confortabile.

Vara a venit, în sfârșit, iar picioarele îngrijite, cu unghii frumos lăcuite, se asortează cel mai bine cu o pereche de sandale comode și cu nisipul fiebinte. Sau cu asfaltul, după caz!

hispanitas aurii 2Pentru oricare dintre variante, sandalele casual într-un mix original de culori pot să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi. Un toc de 5 centimetri va conferi o linie fină piciorului şi un plus de confort. Se pot asorta uşor la rochii fluide de mătase sau pantaloni scurţi. Cele cu platforma de cauciuc sunt extrem de confortabile, datorită curelelor din piele ce înconjoară glezna. Într-o varietate de culori metalice, albastru sau negru, ele vor arata foarte bine în orice moment.

hispanitas bleumarinO altă propunere sunt sandalele din rafie cu talpă de cauciuc. Graţie benzii frontale realizate din rafie şi a tălpii de cauciuc de 4 cm, sandalele Navy vor deveni aliatul perfect al acestei veri.
hispanitasÎn trend, dar şi cu foarte multă personalitate, sandalele cu toc bloc sunt una dintre cele mai căutate piese din acest sezon. Practice şi uşor de purtat, ele se potrivesc perfect la o cină târzie sau o îngheţată cu familia sau prietenii. Pot fi purtate cu o fustă midi din materiale fluide, tendinţa acestui sezon. Versatile şi extrem de confortabile, aceste sandale cu toc de 7 cm asigură confortul unei seri toride, de vară.

 

hispanitas argintiiVara aceasta aduce cu ea şi reduceri de -25% la toată colecţia Hispanitas primăvară-vara 2016 din magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City, etaj 1 şi pe site.

Leave a Reply