Adela Diaconu a depănat amintiri cu Zina Dumitrescu, la ziua acesteia

Adela Diaconu a luat parte la petrecerea dată la Vila 23 din Snagov, pentru Zina Dumitrescu. Vedeta de televiziune a ținut să-i ureze ”La mulți ani”,  simbolului modei românești, cum a fost supranumită Zina Dumitrescu.

zina si adela”M-am bucurat mult să o revăd. Chiar am rememorat emisiunile făcute cu domnia-sa, când analizam împreună noutațile din modă sau și își prezenta colecțiile la Bucharest Fashion Week”, a mărturisit Adela Diaconu.

adela si catalinEvenimentul a fost susținut de multe vedete: Corina Chiriac a deschis spectacolul pregătit pentru Zina Dumitrescu, iar Silvia Dumitrescu și Marcel Pavel i-au cântat și ei câte o melodie, făcându-i urările de rigoare. În decorul feeric de pe malul lacului au avut loc și trei prezentări de modă susținute de Elena Lăslean, Cătălin Botezatu și Dorin Negrău.

adela diaconuAceștia și-au etalat vestimentațiile pe cinci dintre manechinele ,,Generației de Aur”, Dana Săvuică, Maria Andrei, Daniela Androne, Camelia Ilie (fosta Miss România) și Crinuța Popescu (Miss București și Miss Top Model).

A fost o seară dedicată modei, rafinamentului și eleganței, aureolată de prezența inegalabilei Zina Dumitrescu.

Leave a Reply