Andreea Bălan a intrat în familia Biogenis

Andreea Bălan se bucură din plin de această frumoasă perioadă a vieții sale, de viitoare mămică, dar a ales să fie cât mai responsabilă cu putință. Printre alte decizii luate pentru a se asigura că fetița sa va beneficia de cele mai bune condiții când va veni pe lume,  a ales să recolteze pentru ea celule stem, alaturându-se, astfel, familiei Biogenis.

Andreea Bălan și iubitul ei au apelat la una dintre cele mai cunoscute bănci de celule stem din România, Biogenis după ce au luat în considerare criterii importante în alegerea acesteia: posibilitatea stocării probei în România sau în alte tări, stocarea de concentrat de celule stem și posibilitatea stocării de porțiune de cordon ombilical.

“Pentru mine, familia reprezinta cel mai important lucru și mi-am dorit foarte tare să îmi întemeiez și eu una. Echipa Biogenis mi-a explicat și m-a facut să înțeleg cum un gest pe care îl pot face acum, poate salva sau schimba viața întregii familii mai târziu. Ei au răspuns cerințelor mele și m-au lasat să aleg din serviciile speciale aflate în portofoliul lor, oferindu-mi o mulțime de informații pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește celulele stem și recoltarea lor. Am învățat o mulțime de lucruri de la Biogenis și mă bucur că i-am cunoscut și că aduc în fața publicului român această optiune, dar și minune a medicinei, ce ne poate ușura viața”, a declarat Andreea Bălan.

Leave a Reply