Miracolul Moroccanoil are acum o soră – Moroccanoil Body™

Miraculosul ulei de argan, închis în ambalajul de un albastru inconfundabil, are acum o soră mai mare, Moroccanoil Body™. Noul produs, rezultatul a numeroși ani de cercetare minuțioasă, promite  o experiență de duș revitalizantă și o hidratare intensă.

Mult așteptata gamă Moroccanoil Body™, o linie de produse pentru îngrijirea corpului creată pe baza uleiului de argan, este o colecție exclusivistă a cărei formulă, unică în lume, care oferă pielii o hidratare profundă, o strălucire naturală și o frumusețe irezistibilă dublată de un parfum aparte, în tonuri mediteraneene.

Shower Gel Gel de dus Moroccanoil Body Line. 250ml Pret recomandat 175 lei

Shower Gel
Gel de dus Moroccanoil Body Line. 250ml
Pret recomandat 175 lei

Gelul de duș Moroccanoil BODY ™ este o formulă ușoară dar foarte concentrata, infuzată cu ulei de argan bogat în antioxidanți, ce acționează imediat la hidratarea pielii proaspăt curățate. Reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutând la îmbunătățirea elasticității, texturii și tonusului. In plus, are un parfum delicat ce poartă semnătura Moroccanoil . Nu conține sulfați sau parabeni. Moroccanoil®, o poveste de succes, un brand iconic ce performează în peste 60 de țări. Ca pionier al industriei de tratamente destinate îngrijirii părului, ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obținut rapid recunoaștere printre persoanele ce activează în industria modei și îngrijirii frumuseții, generând un cult printre stiliștii de top. La cererea iubitorilor brandului, Moroccanoil® a continuat să inoveze și  să  extindă linia de produse astfel că în urmă cu 3 ani s-a lansat Morrocanoil Body Line, o colecție luxuriantă de produse infuzate cu ulei și inspirate de aromele mediteraneene.

Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în magazinele Top Line Europa și in saloanele și SPA-urile selecționate.

Leave a Reply