Nico lansează azi “Motive”, noul său album

Vineri, 15 iulie, Nico lansează un nou album, intitulat “Motive”.  Cel mai nou material discografic semnat Nico, este cel de al cincilea din cariera solistei.

afis NicoMult așteptat de către fani, cărora li se împlinește visul din ultimii șase ani, acest album promite a fi un succes. Conține 11 piese, printre care cele mai recente extrase pe single: “(Să-mi Dai) Motive”, “În Locul Tău”, “Alt Început” și “Clipe”. Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Mădălin Drăgan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlăsceanu (F Charm), Răzvan Preda (Sonny Flame) și Alexandru Minculescu (Cabron), împreuna cu textierii Ovidiu Iordache, Loredana Mîndrescu (Moni-K), Cristina Bălan și Andreea Andrei sunt cei alături de care Nico a lucrat intens, pentru ca acest album să se ridice la nivelul așteptărilor publicului său.

Albumul “Motive” este lansat împreuna cu casa de discuri Cat Music, fiind sponsorizat de Catena, lanț de farmacii a cărui imagine este Nico. Lansarea albumului va avea loc vineri, 15 iulie 2016, la orele 12:00, în Piața Romană, chiar la Farmacia Catena, unde Nico va acorda autografe.

În cei peste 13 ani de prezență pe piața muzicală din România, Nico a lansat patru albume de studio: “Love Mail” (2010), “Cast Away” (2007), “Așa Cum Vrei” (2005) și “Gând Pentru Ei” (2003).

Leave a Reply