Gerlinea lansează produse pentru o siluetă de selfie

 Gerlinea, lider european în managementul greutății corporale, cu peste 20 de ani de experiență, te încântă și vara aceasta, cu un program eficient și cu soluții sănătoase pentru controlul greutății. Noutățile ce completează gama variată de produse și o promoție cu premii de 8.500 de lei, te îndeamnă să te bucuri din plin de vară și de vacanță.

Pentru sezonul estival, Gerlinea propune gusturi noi și răcoritoare, în gama de substitute de masă: shake-urile proteice gata de băut, Fructe Exotice și Cafe Frappe, dar și batoanele de slăbit Gerlinea cu cereale, caise și ciocolată.


Produsele Gerlinea conțin 20% proteine, au 12 vitamine și 11 minerale și pot înlocui o masă, într-un mod echilibrat și sănătos. Compoziția lor sigură este, de altfel, reglementată de legi europene. Iar efectul lor are susținerea Agenției Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, în urma a numeroase studii clinice și date științifice, a confirmat eficiența utilizării substitutelor de masă bogate în proteine, pentru scăderea în greutate și menținerea greutății.
Pentru a scăpa de kilogramele nedorite, înlocuiește 2 mese pe zi cu delicioasele substitute de masă Gerlinea. De asemenea, dacă ai făcut excese culinare în weekend sau în concediu, adoptă pentru 2-3 zile o dietă hipocalorică, înlocuind 1-2 mese cu substitutele de masă Gerlinea.

Ce poți câștiga?
Până pe 18 septembrie, orice produs Gerlinea cumpărat îți poate aduce o siluetă demnă de selfie și zeci de premii: 3 telefoane – smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur, 100 vouchere x 50 lei, pe care să le folosești pentru cumpărături sănătoase de pe www.nutrivita.ro. Extragerea și anunțarea câștigătorilor se va face pe 20 septembrie.

Cum poți participa?

Înscrie numarul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro și pe facebook GerlineaRomania prin aplicația Gerlinea – Câștigă o siluetă de selfie. Și poți fi chiar tu câștigătoarea unui premiu care te pregătește pentru cele mai reușite selfie-uri din 2016.

 

Leave a Reply