The Ultimate Thriller – The Michael Jackson Tribute Live se mută la Sala Polivalentă

Primul concert al trupei lui Michael Jackson va avea loc pe 7 iulie la Sala Polivalentă. Vremea nefavorabilă anunțată de meteorologi pentru ziua de joi a schimbat decizia organizatorilor de a mai susține concertul în Piața Constituției.

IMG_7125Music Management Event, de comun acord cu managementul artiștilor, a decis schimbarea locației, din dorința de a evita orice risc, legat de condițiile meteorologice. “Ne dorim să oferim publicului cele mai bune condiții de vizionare a show-ului. Încercăm să evităm, pe cât posibil, ca aversele anunțate pentru seara zilei de joi să strice calitatea concertului, unul ce se bazează pe multe efecte vizuale. Sala Polivalentă găzduiește circa 7000 de persoane, capacitate care, din păcate pentru organizatori limitează numărul de bilete ce se mai află puse la vânzare. La ora actuală au mai rămas foarte puține bilete disponibile”, a declarant Florina Constantinescu, event planner Music Event România.

La Sala Polivalentă repetă și în prezent Jennifer Batten, Sam Sims, Darrell Laurent Smith ori La Velle Smith jr. Biletele cumpărate sunt valabile pentru noua locație, fiecare categorie păstrând modalitatea de acces. În plus, vor exista puncte de catering și băuturi.

Membrii trupei lui Michael Jackson s-au reunit în premieră mondială, pentru prima dată în România la 7 ani de la moartea regelui pop. Repetițiile s-au defășurat în condiții foarte bune iar artiștii s-au declarat încântați să susțină concertul aici și au pregătit publicului o seară de neuitat.

Leave a Reply