Promenada Mall are stație de încarcare a mașinilor electrice

Promenada Mall face un pas important pentru a fi “verde”, devenind primul punct de încărcare a mașinilor electrice sau hibrid, în parteneriat cu Renovatio.

statie PromenadaMall Promenada, în parteneriat cu Renovatio e-charge, pune la dispoziție două stații de încărcare gratuită pentru mașini electrice, cu o putere de încărcare de 22kW. Stațiile,  amplasate în parcarea subterană, la nivelul -3 al centrului comercial din Calea Floreasca, pot încărca orice tip de mașină electrică sau hibridă plugin, folosind cablul din dotarea mașinii. Până la sfârșitul anului, încarcarcarea automobilelor în rețeaua Renovatio e-charge este gratuită.

Cele 2 stații de la Promenada sunt primele din rețeaua ce va avea 12 puncte de încărcare în orașele: București, Ploiești, Pitești, Arad, Cluj, Timișoara, Constanța, Sibiu, Deva și Iași. Dintre stațiile instalate, 3 sunt de tip Fast Charge.

Renovatio este o companie 100% românească care dezvoltă singura rețea publică de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice.

Leave a Reply