Toamna se numără…inelele?

Vara aproape a trecut, iar cei harnici își pregătesc deja garderoba de toamnă sau își garnisesc cămara, după caz. Monica Roșu a decis să-și completeze ținutele cu un inel prețios, ce pare a anunța o logodnă.

Monica Rosu ineleDubla campioană olimpică la gimnastică a vizitat zilele trecute bijuteria La Rosa de unde și-a ales un inel cu diamant. Înainte de a decide asupra modelului, ea a  postat pe contul său de FB trei inele, toate de logodnă, cerându-le fanilor să-și exprime opțiunea. Speculațiile nu au întârziat să apară, iar Monica a răspuns: “Încă nu mă pregătesc de nuntă, dar de logodnă…cine știe?!…De data aceasta am ales un inel pentru mine din noua colecție adusă chiar zilele trecute în România. Managerul Dağhan Köprülü a fost cel care mi-a prezentat noile modele dintre care mi-am ales un superb inel cu diamant”.

Nunta face oricum parte dintre preocupările actuale ale gimnastei, întrucât aceasta se pregătește intens pentru marele eveniment din viața prietenei și colegei sale, Andreea Răducan.

Leave a Reply