Top Beauty Trade Show, în an aniversar al Top Line România

Timp de 4 zile polul de interes al iubitoarelor de beauty din București (și nu numai) va fi la Top Beauty Trade Show. Multe dintre brandurile exclusiviste, atât de apreciate, pregătesc lansări de produse, demonstrații, surprize concretizate prin prezența unor specialiști de top și chiar un serviciu special – Beauty Concierge.

În perioada 29 septembrie-2 octombrie 2016, Top Beauty Trade Show oferă participanților o experiență de beauty ce include: preview tendințe 2017 în materie de make-up, hairstyle, estetica și nails; oferte speciale cu reduceri de până la 80%; expoziție cu vânzare (1000 mp); întâlniri cu invitați speciali din țară și străinătate; finala concursului Tendințe Top Line 2016; ultimele tehnologii în materie de aparatura și mobilier profesional.

image

Numai în cadrul Top Beauty Trade Show ne vom bucura de Serviciul Beauty Concierge, oferit de o echipă alcatuită din specialiști în domenii diferite, precum: haircare & style, skincare, nail & make-up, aparatură cosmetică de înaltă performanță. Vom avea ocazia să fim consiliați de invitați internaționali, precum Paul Merchant, Global Make-up Artist Kryolan și Elodie Oliveira-Trainer International Academie Scientifique de Beaute.

Anul acesta evenimentul Top Beauty Trade Show este cu atât mai special, cu cat Top Line împlinește 20 de ani de activitate pe piața românească de beauty. Compania are în portofoliu top branduri internaționale și produse profesionale de înfrumusețare, fiind liderîn industria soluțiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din România. Cele mai bune saloane din țară sunt dotate și lucrează cu Top Line.
Evenimentul se adresează în mod special comunității de profesioniști din industria produselor de înfrumusețare din Romania, dar și consumatorilor de produse cosmetice profesionale.h

Proiect sustinut mediatic de: Kudika, Garbo, Click pentru Femei, Business Woman, Eva.ro

Leave a Reply