Energie și premii, de la Cereal Bio

După sprijinul pe care ni l-a oferit peste vară, răsfățându-ne cu produsele Gerlinea, care mențin echilibrul greutății, Nutrivita ne propune acum ceva pentru cei mici: Cereal BIO, produse delicioase și sănătoase și un super-concurs.

back to schoolO șansă în plus oferită copiilor, să înceapă școala cu energie de campioni, noua gamă Cereal BIO este o marcă a grupului Nutrition & Sante Franța, lider european în alimentația BIO și dietetică. Având o experiență de peste 30 de ani în prelucrarea cerealelor, Cereal BIO propune produse 100% naturale, cu peste 95% ingrediente provenite din agricultura ecologică, la cele mai înalte standarde de calitate, fără coloranți, conservanți ori potențiatori de gust, certificate conform legislației europene în vigoare, de către organe de inspecție abilitate la nivel local sau european.

Cereal Bio gama
O mare parte din gama de produse Cereal BIO este gândită special pentru copii, fiind bogate în vitamine și minerale, esențiale în dezvoltarea armonioasă a micuților.
Ține de imaginația mamei cum să combine noile produse, propuse de către Nutrivita, o garanție în plus, întrucât compania și-a asumat misunea de a oferi consumatorilor români produse alimentare de calitate, gustoase, care să îi ajute, prin alimentația de zi cu zi, să își mențină sau să-și recapete starea de bine și echilibrul.

Cereale pentru micul dejun, în variantele Bulgărași de miere  și Petale de Ciocolată, ambele având un preț recomandat de 16,9lei pentru 250 g, sunt produse în Elveția, cu făină integrală din grâu, orz, secară și porumb, ideale pentru un mic dejun sănătos, bogat în fibre.

Biscuiții din faină măciniș integral, netratată chimic în timpul stocării, cu diverse adaosuri de ingrediente (semințe, bucăți de fructe etc.) vor reface rezervele de energie la gustarea de la școală sau de după-amiază, alături de un produs lactat ori de un fruct.

Cereal Bio vizual Fii campion cu Alex FilipOrice produs Cereal BIO cumpărat până la 23 octombrie poate aduce surprize: 5 copii și un însoțitor vor avea ocazia inedită de a participa la un drive test plin de adrenalină, alături de Alex Filip, campionul național de raliu 2WD.
Alți 80 de norocoși vor câștiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtând autograful lui Alex Filip. Înscrieri pe site , sau în aplicația facebook

 

Leave a Reply