Flormar cucerește tot mai multe vedete

Flormar a deschis recent cel de-al 16-lea magazin, în incinta celui mai nou mall bucureștean, Park Lake.  Din ce în ce mai multe vedete autohtone sunt seduse de calitatea produselor Flormar, dar și de felul în care acestea sunt marketate.

Flormar mag 16Cu ocazia inaugurării celui mai nou magazin Flormar, din incinta Park Lake Mall, deja consacratelor vedete fidele brandului Flormar – Julia Jianu, Raluca și Denisa și Deea Maxer si Georgiana Grigorescu 2Elena Merișoreanu (care a venit însoțită de cele două nepoțele) li s-au alăturat Cristina Șișcanu, Giani Kiriță și fiica lui make-up artist Roxana Kiriță, Eniko Georgescu, Deea Maxer, dubla campioană la gimnastică Monica Roșu și cântăreața Yamira.

Raluca si Denisa la FlormarSurorile Raluca și Denisa Tănase (de la Bambi)  au fost gazdele acestui eveniment, au animat atmosfera și au dezvăluit câteva dintre trucurile lor de machiaj: „Iubesc foarte mult produsele Flormar, sunt fan al blush-urilor terracotta, sunt încântată și de linia de conturing, fiind un truc ideal pentru împătimitele de make-up”, a declarat Raluca Tănase.
Au existat câteva momente artistice inedite, care au întregit atmosfera festivă. Iar combinația șampanie, dulciuri și cosmetice de calitate este imbatabilă!

 

Leave a Reply