“My fairy tale” – colecția de pantofi semnată Eniko Georgescu

Recent, Eniko Georgescu și-a prezentat, în avanpremieră,  noua colecție de pantofi, numită “My fairy tale”. Compusă din escarpeni în culori vibrante, aceasta te duce mai degrabă cu gândul la vacanță și dansuri exotice, decât la sezonul toamnă-iarnă, care începe. Explicația, în povestea lui Eniko.

imageActrița Eniko Georgescu a fost fascinată de pantofi, încă din copilărie. Pantofii cu toc ai mamei, încălțați pe furiș, reprezentau pentru ea o adevărată “înălțare”, nu doar pe tocuri, ci într-un univers unde avea puteri depline.

” Nu sunt pretențioasă la haine, pot îmbrăca aceeași rochie de mai multe ori la rând. Dacă pot schimba pantofii, lumea e a mea” mi-a mărturisit Eniko.

image
Cu aceeași modestie, ea a recunoscut că nu realizează schițele pantofilor ei. “Colaborez cu echipa mea, le spun ce aș vrea eu, insist asupra materialelor de calitate, pe care le alegem împreună. Pot spune că îmi pun amprenta, dar nu sunt designer” a mai spus Eniko.

Afacerea cu pantofi a lui Eniko Georgescu pare a fi un succes, mai ales că ea se orientează și spre segmentul atât de profitabil al ținutelor pentru nuntă. Dealtfel, aflată vineri, la Târgul Ghidul Miresei, care are loc la Romexpo, aceasta a îmbrăcat una dintre rochiile de mireasă din colecția Aryanna Karen, alături de alte unsprezece vedete.

image

 

 

 

Leave a Reply