12 vedete au pus în valoare colecția Aryanna Karen, la Târgul Ghidul Miresei

Azi, 25 septembrie, la Romexpo se încheie o nouă ediție a Târgului Ghidul Miresei. Vineri, la defilarea prilejuită de deschiderea târgului, douăsrezece vedete au strălucit în rochia albă de mireasă, din colecția Aryanna Karen.

Peste 100 de expozanți s-au reunit în Pavilionul C4 – C5  din incinta Romexpo, oferind produse și servicii pentru viitorii miri, dar și atât de apreciatele reduceri ale colecției actuale. Doritori din toată țara au venit să aleagă din multitudinea de oferte plini de speranță, având așteptări majore.

imageVineri, în jurul prânzului, evenimentul de deschidere a reunit într-un fastuos fashion show douăsprezece vedete, care  au îmbrăcat rochia albă de mireasă din colecția Aryanna Karen. Eniko Georgescu, Annes, Monica Roșu, Mellina, Geanina Ilieș, Adela Diaconu, Diana Bart (Prima Tv), Livia Graur (Prima Tv), Monica Colceriu (TVR), Gențiana Coman (B1 Tv) și Oana Ioniță au acceptat provocarea de a defila în rochia albă de mireasă.

imageȘi prezentatoarea show-ului, vedeta Antena Stars Mădălina Bălan, a ales o rochie de prințesă. Colecția Aryanna Karen accentuează feminitatea și senzualitatea prin detalii prețioase de dantelă realizată manual, iar corsetul și crinolina sunt aduse în prim plan și reinterpretate în maniera contemporană. Broderia manuală pare a fi desenată direct pe piele, punând în lumină latura creativă dar și pe cea romantică a miresei, ce alege să poarte o astfel de rochie.

imageShow-ul a continuat cu un moment mult așteptat: Lavinia Pîrva, vedeta noului număr al revistei Ghidul Miresei,  și-a prezentat în premieră, noul show muzical. Artista a urcat pe scenă, alături de trupa sa de instrumentiști și a interpretat melodii de petrecere, mult apreciate de viitorii miri.

Evenimentul a fost agrementat de: Jesica de la MasterChef, care a oferit un moment delicios, un tort realizat pe loc;  Jubilee a completat cu delicioase preparate culinare; iar Morpho, cu un candybar special. Divele au fost răsfățate cu  produsele de îngrijire de la Bruno Vassari, oferite de Beauty One.

Următoarea ediție a Târgului Ghidul Miresei va avea loc în perioada 3-5 martie 2017.

image

 

Leave a Reply