Mici secrete, care fac venirea toamnei, suportabilă

De câteva zile sunt cuprinsă de o frenezie demnă de o cauză mai bună: vizitez magazine, mă las ispitită de diverse produse de make-up și curățenie, sortez drastic conținutul garderobei, reîmprospătez piesele care merită. De fapt, mă simt cumva amenințată de venirea frigului și regret plecarea verii. Dar am și câteva motive de bucurie: noile colecții din magazine, tocurile robuste, accesoriile în culori metalizate. Printre ele, produsele SANO.
Fondată în 1965, SANO este în Israel liderul de piață în preferințele consumatorilor pentru produse de curățenie a casei și igienă. În România SANO este prezent de mai bine de 15 ani și are un portofoliu de peste 400 de produse, într-o varietate de categorii: articole de toaleta și igienă personală, scutece pentru adulți și copii, produse de curățenie, detergenți pudră, lichizi și balsamuri de rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial.

imageNu pretind că le cunosc sau le-am folosit pe toate, dar sunt câteva fără de care nu mă descurc și nu aș concepe așa numita viață domestică: Sano Oxygen Stain Remover, o soluție (sau pulbere) care elimină consecințele neplăcute ale micilor accidente petrecute la o cafea cu prietenele. Sau miracolul acela albastru (sau mov, sau verde) SANO Blue, care se strecoară în rezervorul de la toaletă și te face să te gândești la valurile mării. Și insecticidul  K 300, care “înțepenește” orice insectă, oricât de urâtă și dăunătoare.

Toate produsele Sano sunt fabricate respectând cele mai stringente standarde internaționale și de management ale mediului. Unitățile de producție Sano operează ținând cont de standardele Americane și Europene în asigurarea securității, a calității deosebite a produselor, în final avându-se în vedere protejarea mediului înconjurător.

Grupul Sano deține în România și brandurile de cosmetice Careline și Natural Formula.

Da, știu, veți spune că văd jumătatea plină a paharului. Dar ce pot face când soarele s-a ascuns, iar Bucureștiul este cenușiu sub ploaie?

“E vreo problemă? O rezolva Sano!”

image

 

Leave a Reply