Trei zile de vis, la Târgul Ghidul Miresei

La fel de mult cum eu îndrăgesc evenimentele dedicate modei (cu accent pe pantofi și poșete), tot așa unele fete adoră orice are legătură cu postura de mireasă. Și chiar dacă încă doar visează la această ipostază, sau au depășit de mult acest moment al vieții, sunt la fel de emoționate la vederea rochiei albe și a tuturor accesoriilor ce o completează. Pentru ele și pentru noi, toate celelalte,  o nouă ediție a Târgului Ghidul Miresei va avea loc în perioada 23-25 septembrie în Pavilionul C4-C5 din Centrul Expozițional Romexpo.

imageTârgul se va deschide vineri 23 septembrie la ora 10.00 și va aduce în prim plan lichidarea de stocuri 2016, dar și un preview al colecțiilor de rochii de mireasă 2017. De la ora 12.00, vedetele vor îmbrăca rochia de mireasă într-o prezentare de modă semnată Aryanna Karen. Printre vedetele ce vor defila se regăsesc: Geanina Ilieș, Mellina, Diana Bart (Prima Tv), Monica Roșu, Livia Graur (Prima Tv), Monica Colceriu (TVR), Gențiana Coman (B1 TV) și Adela Diaconu (Nova Tv).

După prezentarea de modă, vedeta noului număr al revistei Ghidul Miresei, Lavinia își va prezenta în premieră noul proiect muzical dedicat muzicii de petrecere. Va urca pe scenă alături de trupa sa și va oferi un moment al show-ului său.

Printre vedetele prezente la târg cu afacerile proprii sunt: Wilmark, Diana Bișinicu, Adriana Bahmuțeanu, Oana Ioniță, Oana Turcu. “Reducerile de toamnă sunt din ce în ce mai căutate pentru a micșora bugetul nunții prin achiziția ținutelor la lichidări de stoc. Astfel, rochiile mult visate pot fi cumpărate la prețuri mult mai accesibile. Eșarfele roz cu înscrisul „Top reduceri 2016 Ghidul miresei” marchează cele mai mari reduceri disponibile în târg. Viitorii miri sunt așteptați și pentru rezervarea locației și formațiilor de nuntă, acestea fiind necesare a fi rezervate cu 12-16 luni înainte de nuntă. De la rochii de mireasă la costume de mire sau accesorii pentru miri, lichidările de stoc presupun reduceri masive de până la 70%”, a declarat Ana Haralambie, organizator târgul Ghidul Miresei.
Program desfășurare târg: vineri: ora 10.00 – 20.00, sâmbătă: ora 10.00 – 20.00, duminică 10.00 – 18.00.
Mai multe detalii găsiți pe site

Leave a Reply