Radiofrecvența tripolară și fototerapia – tratamente pentru regenerarea tenului

Calendaristic, vara ne-a părăsit. Tenul nostru, solicitat de temperaturile înalte și  expunerile la radiațiile UV, ne solicită însă la fel de multă atenție. Specialiștii în domeniul esteticii recomandă radiofrecvența – terapia umitoare, cu rezultate vizibile în tratamentul de lifting facial, dar și în tratarea celulitei.

stadiiPe lângă tratamentul de curățare și hidratare de care pielea trebuie să beneficieze frecvent, medicul dermatolog Daniela Cățănaș recomandă și radiofrecvența care ajută la intensificarea efectului de regenerare a pielii. „Recomandarea mea pentru acest sezon este aparatul Magicpolar ce folosește radiofrecvența tripolară și fototerapia cu led-uri roșii și albastre pentru a stimula secreția de colagen, a diminua țesutul adipos și a combate efectele îmbătrânirii dermului. Indicațiile accestui tratament sunt: pielea laxă și flască lipsită de elasticitate, riduri fine, cicatrici postacneice, cearcăne, pori dilatați. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință”, susține dr. Daniela Cățănaș.
magic-polar-termo-rf-lifting“Radiofrecvența ajută la o mai bună oxigenare a țesuturilor. Terapia este non invazivă, se resimte doar o ușoară căldură pe zona de tratament. Practic, căldura determină sinteza de colagen, proces ce continuă și după terminarea ședinței. Sunt recomandate între 6-8 ședințe pentru tratamentele faciale” precizează dr. Cățănaș.

Leave a Reply