Lavinia Pîrva sedusă de sclipiri de diamante

Deși nu se consideră o împătimită a bijuteriilor, Lavinia Pîrva a fost totuși sedusă de irezistibilele străluciri ale diamantelor noii colecții La Rosa. Alegerile ei s-au dovedit extrem de inspirate, fiind în acord cu tendințele din domeniu.

Artista a îmbrăcat recent rochia de mireasă, într-un pictorial pentru revista Ghidul Miresei, fiind atrasă în lumea fermecată a accesoriilor de nuntă. Încântată de noua colecție de bijuterii La Rosa , Lavinia a probat un superb colier –Abigail, un inel Moon și o pereche de cercei.

imageAlegerile Laviniei se înscriu în noul trend, la nivel european manifestându-se o predilecție pentru bijuteriile cu linii simple, care pun în valoare pietre prețioase. După două sezoane dominate de piese supradimensionate, revin monturile delicate, care evidențiază frumusețea feminină și tăieturile precise ale pietrelor.

„Lucrez intens la noul proiect muzical, am repetiții, concerte cu trupa și ca orice femeie am nevoie și de răsfăț, așa că un elegant magazin de bijuterii este potrivit. Îmi place noua colecție sosită de curând în România și chiar am ales o pereche de cercei foarte delicați”, ne-a declarat Lavinia Pîrva.

image

Leave a Reply