Lora s-a transformat în Maleficent, sub bagheta fermecată a Mirelei Vescan

Ediția din acest an a Top Beauty Trade Show a reunit numeroase vedete, multe dintre ele fidele brandurilor firmei. Cu acest prilej, Lora a acceptat provocarea de a fi transformată spectaculos în Maleficent, celebrul personaj interpretat de Angelina Jolie.

Au fost necesare trei ore de machiaj cu produse profesionale Kryolan, executat de celebrul make-up artist Mirela Vescan.
“Prima etapă a transformării Lorei în Maleficent a fost aplicarea unor lentile de contact. În momentul în care s-a schimbat culoarea ochilor, deja era altă persoana. Machiajul ochilor nu este unul elaborat, ci clasic. Am aplicat gene false, apoi au urmat pomeții, care au fost realizați separat, dintr-un material special lipit pe obraji. Am completat look-ul cu o rochie neagră realizată de Mihaela Drafta, o pelerină spectaculoasă, creație Cătălin Botezatu și o pălărie Deea Buzdugan”, a explicat Mirela Vescan.
Pentru Lora, transformarea a fost una dorită de multă vreme, întrucât Maleficent este unul dintre personajele ei preferate.
“Am mai avut incercări de transformare în Maleficent, însă niciuna nu a fost spectaculoasă. Îmi place foarte mult cum a ieșit acum și a meritat efortul celor trei ore petrecute la machiaj. Maleficent este personajul meu preferat, am vazut filmul de mai multe ori și abia aștept continuarea”, a spus Lora.

Leave a Reply