Stomatologie cu stil, la Denttaglio Clinic

29 septembrie, seara târziu, pe terasa clinicii dentare Denttaglio, situată în Calea Floreasca nr. 35.  Panorama surprinzătoare a melanjului de clădiri vechi și noi ale elegantului cartier, zâmbetul strălucitor al Simonei Dragomir și prezența discretă a medicilor Monica si Klodian Hazizi, gazde perfecte. Printre invitați, Mihai Albu, Claudia Pavel și Anca Serea. Relaxare totală, oarecum neobișnuită în incinta unei clinici dentare, care a ales însă acest mod inspirat, de a se lansa oficial.

“Calitatea nu este un lux, ci un mod de viață” au declarat soții Hazizi, în timp ce ofereau invitaților turul clinicii, explicând conceptul pe care se bazează aceasta: o experiență de neegalat în cabinetul de medicină dentară, ajutand la redobândirea și menținerea sănătății dentare, dar și la imbunătățirea calității vieții, printr-o șansă de a zâmbi natural.

Noutatea adusă de specialiștii clinicii în România este Digital Smile Design (DSD). Integrarea tehnologiei DSD în realizarea tratamentelor dentare are ca scop vizualizarea problemelor pacientului și găsirea celor mai bune soluții, atât estetice cât și funcționale. Comunicarea vizuală în planificarea acestor cazuri este foarte importantă pentru pacienți, ajutându-i să își facă o imagine clară a rezultatului final și a etapelor necesare de parcurs, pentru obținerea acestui rezultat. Astfel, pacienții pot previzualiza cum ar arăta în viitor fațete ceramice, coroane, după un tratament cu aparat dentar, sau orice alt tip de tratament estetic.

“A fost o seară minunată alături de oameni deosebiți! Mă bucur că am fost gazda evenimentului de lansare oficială a clinicii stomatologice Denttaglio. Iată că se intamplă și lucruri frumoase in lumea medicală din România. Monica si Klodian Hazizi sunt medici tineri, pasionați de ceea ce fac și ambițioși. Sunt sigură că vor avea succes pe viitor! Atunci când vorbim de stomatologie nu ar trebui să ne intereseze doar din punct de vedere estetic, ci și din punct de vedere funcțional și sănătății”, a declarat Simona Dragomir.

image

Cofondatoarea clinicii Denttaglio, Monica Hazizi, a adăugat: “Încă de la începutul carierei noastre de stomatologi am visat să profesăm într-un loc special, unde să ne configuram un praxis medical așa cum îl dorim pentru noi și pentru familiile noastre. Am vrut să oferim tratamente de îngrijire orală avansată, care să fie dincolo de experiența uzuală din cabinetul de medicina dentară. Dupa o lungă căutare, am găsit locul perfect pentru noi și visul nostru a devenit realitate. Am creat un mediu în care pacienții să se simtă relaxați, răsfățați și să beneficieze de o experiență plăcută și cu totul specială. Alături de o echipă interdisciplinară de medici specializați în toate ramurile stomatologiei am selectat cele mai bune materiale și cele mai performante echipamente medicale, pentru a asigura pacienților noștri calitatea și siguranța unui act medical de excepție. Tratamente integrate, soluții complete, în care ai toate opțiunile de tratament în acelasi loc și în aceeași viziune. Ne exprimăm speranța că veți găsi la Denttaglio cel mai bun loc pentru a vă asigura ingrijirea dentară completă, la cele mai inalte standarde”.

Dealtfel, până în acest moment, peste 35 de pacienți au găsit “rezolvarea” zâmbetului lor, cu ajutorul Digital Smile Design, la Denttaglio.

 

Leave a Reply