“Călătorie muzicală pe Aripile Vântului” în așteptarea vacanței

Aventurile muzicale ale lui Pia, Vio și Kito continuă, iar în așteptarea vacanței, cei mici pot face o “Călătorie muzicală pe aripile Vântului” sâmbătă 3 decembrie, de la ora 11:00 la Teatrul Elisabeta.

Timp de 50 de minute spectatorii, mai mici sau mari, vor fi purtați într-o călătorie muzicală imaginară, în care alături de personajele principale vor învăța ritmuri și cântece specifice diferitelor țări precum Spania, Egipt, Mexic, România. Vor cânta, vor învăța câțiva pași simpli de dans, dar și diferite stiluri de muzică (Rock and Roll, Clasică, Jazz, Country, Hip-Hop, Operă, Break Dance și Tradițional Românească), vor juriza, dar mai ales se vor distra, toate doar pe aripile Vântului.
“Călătorie muzicală pe aripile Vântului” este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) care, cu  sunetele și muzică lor, fac viața mai frumoasă. Pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum sunt două mascote jucăușe ce completează perfect trio-ul.
Cei trei prieteni nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, așa că se hotărăsc să facă un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie. Însă, Vântul le strică planurile, Pam-Pam și Bum-Bum, cei doi simpatici umflăței sunt luați pe sus și trebuie salvați! Cei trei prieteni Pia, Vio și Kito vor porni într-o călătorie în jurul lumii pe o claviatură muzicală în căutarea prietenilor lor! Copii și părinți se pot bucura de călătoriile fantastice “pe aripile Vântului” ale celor trei prieteni care, într-un final, vor reuși să îi salveze pe Bum-Bum și Pam-Pam.

Călătorie muzicală pe aripile Vântului

La final spectacolului Pia, Vio și Kito îi vor învăța pe cei mici, părinți și bunici cel mai frumos Imn de Crăciun compus de Trupa PAM PAM! Toți copii care vor participa la spectacol vor primi un CD special cu melodiile trupei PAM PAM!
Biletele pentru spectacolul de sâmbătă 3 decembrie, se pot achiziționa de la casa se bilete a teatrului Elisabeta și online de pe www.teatrulelisabeta.ro. Preț bilete: 25 și 35 ron. Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 2 ani. Mai multe informații despre spectacol și trupa PAM PAM, găsiți pe site și pe pagina de facebook

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Veselă, Chiristian Tour, Chiristian Hope și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Leave a Reply