Yves Hajjar face demonstrații de make-up în București

Zilele acestea Yves Hajjar, International Make-up Artist Elizabeth Arden, se află la București, unde susține demonstrații de machiaj, spre încântarea multora dintre noi. Îl mai puteți vedea azi, la Sephora Bucharest Mall (Vitan) și mâine, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall,  în intervalul orar 12:00-20:00.

 

Yves HajjarYves Hajjar și-a început cariera ca arhitect, dar în scurt timp și-a dat seama că este dominat de o dorință de nestăvilit – să devină un maestru în arta machiajului. A înțeles că feminitatea este definită de o privire seducătoare, intensificată de eyeliner și fardul de pleoape, iar obsevarea amănunțită a frumuseții unor staruri ca Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Dalida,  i-a confirmat acest lucru.

Alături de brandul Elizabeth Arden, Yves și-a îndeplinit cel mai mare vis, devenind în curând cunoscut pentru abilitatea să de a corela frumusețea arhitecturii cu arta machiajului, îmbinând armonios trăsăturile și standardele arhitecturii renascentiste cu magia, culoarea și texturile produselor de înfrumusețare.

Leave a Reply