Caravana Trăiește Inteligent revine la București


După ce a cucerit mii de oameni din țară cu caravana sa, Dana Săvuică revine la  București. O nouă ediție a conferințelor “Trăiește inteligent” va avea loc pe 23 noiembrie, la ora 17, la Brasserie Cotroceni (Dr. Ernest Juvara 3-5).

La fel ca la edițiile prececente, Dana va aduce în fața audienței produse noi, subiecte care suscită interesul sau abordări diferite ale petrecerii timpului liber, apelând la specialiști și branduri renumite.

“După aproape un an de zile în care am călătorit prin țară cu
evenimentele Trăiește Inteligent, pot spune că am intrat în legătură cu
multă lume, împărtășind informații, idei, gânduri și recomandări despre cum să trăim frumos, într-o societate de consum. Din multitudinea de produse și servicii oferite pe piață, cum le selectam pe cele care sunt competitive cu cerințele noastre?! Acesta este obiectivul meu și subiectul evenimentelor Trăiește Inteligent! Astfel, produsele de înfrumusețare, accesoriile și hainele care ne conturează imaginea,
dialogul despre tentațiile pe care le descoperim la tot pasul, locurile
pe care le frecventăm, le-am descoperit pe parcursul călătoriilor mele
care ajung în Capitală. Locul unde se va ține evenimentul este Brasserie Cotroceni, un restaurant destinat eleganței, bunului gust și oamenilor care își doresc un anumit stil de viață. Partenerii mei vor veni din nou cu recomandări despre artă machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre coafuri realizate cu peria minune Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, despre îngrijirea tenului Gerovital de la Farmec și despre tendințele acestei toamne prin colecția de haine și bijuterii MeliMelo și ciorapi de la Adesgo.
Frumusețea nu ține doar de exterior, ci și de interior, așa că Beauty
Help va dezvăluie secretele menținerii sănătății, frumuseții, tinereții
tenului din interior și va oferi momentul descoperirii unui produs
minune.
Vă asigur că ziua va fi marcată de gustul cu merișor și lămâie al berii
Redd’s, dar și de dialogul fresh cu scriitoarea Corina Ozon!”, ne
declară Dana Savuică, promotorul evenimentelor Trăiește Inteligent.

Trăiește inteligent București

Partenerii evenimentului: Gerovital, Meli Melo, Elizabeth Arden, Redds, Brasserie Cotroceni, Adesgo, Rowenta, Beauty Help, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Alka.
Parteneri media: DanaSavuica.ro, ReplicaVedetelor.ro, Eva.ro, Kfetele.ro, 35+.ro, ReplicaVedetelorEvents.ro

 

Leave a Reply