Moments by Silhouette, un răsfăț pentru mamă și fiică

Programul Moments by Silhouette a fost lansat recent, în cadrul unui eveniment dedicat clientelor, jurnaliștilor și bloggerilor de beauty din România. Andreea Marin, gazda evenimentului, a dezvăluit ritualul de înfrumusețare învățat de la mama și bunica sa, dar și secrete aflate de la specialiștii cunoscutelor Centre de slăbit și înfrumusețare Silhouette.

Tematica serii a fost relația specială dintre mame și fiice și sfaturile de înfrumusețare transmise din generație în generație. Cu această ocazie, Silhouette a lansat pachete speciale de tratamente dedicate mamelor și fiicelor, specifice vârstei și nevoilor tenului lor. Andreea Marin a subliniat importantța îngrijirii corecte a pielii, apelând la specialiștii care analizează tipologia tenului fiecăruia și recomandă exact tratamentul sau produsul potrivit.

Andreea Marin și Diana Baicu„Mi-aș dori tare mult ca în definiția frumuseții să se afle omul care știe să îmbătrânească frumos și demn, vertical, cu eleganță în atitudinea față de întâmplările vieții și cu o forță de a trece peste orice moment dificil. O cremă și un tratament de calitate vin să completeze aducând strălucirea și încrederea de care ai nevoie pentru a te simți bine în pielea ta. Să faci pasul spre ceea ce este bine în interiorul tău, să te redescoperi că ești omul care merită respectat, pe care îți face plăcere să îl privești în oglindă, care să zâmbească chiar și atunci când cei din jur se miră că acesta poate zâmbi. Bunicile mele au înaintat în vârstă frumos, elegant și demn, trăind o viață cu moderație, fără excese și având două obiceiuri sănătoase, respectate cu sfințenie, pentru îngrijirea lor: își țineau tenul curat, nu  adormeau fără a folosi un lapte pentru față pentru curățarea porilor. De asemenea, foloseau o cremă simplă pentru hidratare. La fel și mama. Orice descoperire în plus , din domeniu, e un bun câștigat. Dar, fără acești doi pași de bază-un demachiant bun și o cremă de hidratare de calitate, mai ales în mediul viciat în care trăim azi-nu poți spune că îi dai tenului tău o șansa reală să înainteze frumos în timp. Asta e lecția moștenită de mine de la femeile dragi din viața mea.

Acum, în special că se apropie sărbătorile de iarnă, ar fi o idee minunată că fiicele să le ofere mamelor lor momente de răsfăț, să le arate cât de departe a ajuns tehnologia în industria de frumusețe și să le ajute să aibă un ten mai întinerit. La Silhouette există exact aceste tratamente ce pot fi realizate, în paralel, de mame și fiice, specifice vârstei lor.

Un astfel de răsfăț periodic vine să îți ofere încrederea de care ai nevoie și respectul de șine pentru a te simți bine în pielea ta. Eu sunt, de fel, o fire băiețoasă, un om care muncește mult și care își face timp puțin pentru propria persoană. Doamnelor, când simțiți că nu vă acordați destulă atenție nu lăsați din timpul dumneavoastră altora. Nu înseamnă egoism, nu înseamnă că îi iubim mai puțin cei din jur dacă ne dăruim și nouă timp”, a declarat Andreea Marin în discursul oferit invitatelor Silhouette.

Au fost lansate pachete speciale de tratamente pentru mame și fiice, disponibile la Silhouette.

Perfect Moments-4 tratamente/persoană-790 lei
1. LPG Endermolift-Tratament FACIAL anti-aging natural
2. Futura Ultratone-Tratament de tonifiere și fermitate pentru față
3. Guinot Hydraclean-Tratament de curățare în profunzime și luminozitate
4. Academie Modelant-Revitalizare intensă și oxigenare profundă a tenului
Se oferă același tratament, dar adaptat vârstei clientei.

Precious Moments – 1 tratament/persoană – 350 lei
1. Fiică: Skinovage Babor-Tratament intensiv de hidratare și vitalitate
2. Mamă: Academie pentru ten matur-O infuzie de hidratare și un masaj prelungit, cu efectele vizibile de revigorare pentru tenul matur

image

Testare specialiști Silhouette

În cadrul evenimentului Moments by Silhouette au fost lansate și noi produse Guinot, Babor și Academie distribuite de Top Line, iar invitații au avut parte de o diagnoză personalizată, realizată de specialistul Silhouette, în urma căreia au primit o cură intensivă personalizată Babor de 7 zile.

Produsele Guinot, Babor și Academie sunt disponbile în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe site la Centrele de slăbit și înfrumusețare Silhouette și în saloanele partenere Top Line.

Leave a Reply