Dana Săvuică pe pârtie, la SmartSki Slope

Dana Săvuică, Ioana Cioroianu, event manager Farmec și scriitoarea Corina Ozon s-au aflat zilele trecute la SmartSki Slope, din Shopping City Timișoara, bucurându-se de cele mai prietenoase condiții pentru practicarea sporturilor de iarnă, în interior. 

Startul evenimentului a fost dat de Dana Savuică, ce a adus brandurile fidele caravanei Trăiește inteligent – Meli Melo, Gerovital, Redd’s, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica – în atenția participanților de la Timișoara, reuniți în barul SmartSki Slope.

Trăiește inteligent“Trăiește inteligent înseamnă, așa cum scrie Corina Ozon în noul său roman Tentații, să te simți liber, neavând nevoie de multe lucruri, doar de ceva cu gust bun, priveliște frumoasă și detașare de griji. Adică libertate! Astfel la Smartski, pârtia interioară ne duce cu gândul la Trăiește inteligentmunte și la natură, fiind înconjurată de oameni frumoși, liberi și descătușați de prejudecăți, unde am vorbit despre frumusețea păstrată în timp cu Gerovital, ne-am desfătat privirea cu colecția “Le Voyage” propusă de MeliMelo, am sorbit din berea Redd’s cu gust de lamâie și de merișor, am degustat vinurile Sâmburești și apa pură Aqua Carpatica, am vorbit deschis despre viață cu scriitoarea Corina Ozon și mi-am atins dorințe neîndeplinite până acum, să îmi pun schiurile în picioare!” a rezumat Dana Savuică.

imagePrezența Corinei Ozon, care revine cu bucurie alături de Dana Savuică, la Timișoara, orașul său natal, a fost marcată prin oferirea de exemplare din trilogia “Amanților, “Până când mă voi vindeca de tine”, dar și “Tentații” în urma participării la un concurs.

image„Sunt bucuroasă că am fost parte din experiența Caravanei Traiește inteligent cu o diversitate de momente de beauty, sănătate, fashion, degustare de băuturi de calitate, parfumuri, toate în ambianța conceptului inedit, oferit de SmartSki. Mi-a facut plăcere să particip în calitate de invitată a Danei Savuică și să adaug o nuanță în paleta evenimentului, prin cărțile mele. Romanul „Tentații”, proaspăt publicat, s-a integrat de minune în  această atmosferă” a declarat Corina Ozon.

Leave a Reply