DermaFrac, 180 de ace care lucrează pentru tine

Cu siguranță nu mă tem de ace! Am convingerea că un mic ac nu mă poate pune la colț și în general acționează în favoarea mea, cu excepția celui de albină. Dar ce ați spune despre o rolă cu 180 de micro-ace, care creează incizii? 

DermaFrac este o tehnologie care regenerează celular și reechilibrează fibrele de elastină, cu ajutorul procedurii de mezoterapie cu microace. În urma procedurii se formează noi celule de tip fibroblaste, care vor produce mai multe fibre de colagen si elastină. DermaFrac are rol în rejuvenarea pielii foto-îmbătrânite, tratamentul porilor mari sau ale problemelor de pigmentație.

DermaFrac se regăsește exclusiv în clinicile aBeauty timp de un an de zile, astfel că am testat acest tratament în clinica din București, unde am pășit încrezătoare, când temperatura era caniculară și probabil nu tocmai favorabilă. După o scurtă discuție cu un consilier în estetică și încheierea unui protocol de informare, m-am încredințat mâinilor pricepute ale specialistei.

DermaFracÎntr-o atmosferă sigură și elegantă, Daniela a pornit micuțul aparat și a trecut la realizarea unei microdermabraziuni, menite să pregătească tenul pentru marele pas – mini-inciziile și microinjectarea controlată și uniformă a serurilor de tratament, pe toată suprafața pielii. Incizii pe care le-am primit cu o oarecare ușurare, pentru că erau mai suportabile decât îmi imaginasem.

Tratamentul este minimum invaziv și combină mezoterapia cu ace, curățarea și infuzia profundă de acid hialuronic, peptide, vitamine și antioxidanți. Fucționează cu ajutorul unui aplicator manevrat cu precizie, care conține o rolă cu 180 de micro-ace, rolă ce face mici incizii, iar prin intermediul tehnologiei vacuum, în fircare incizie se inserează unul din seririle de tratament, ales special pentru nevoile tenului.

După plimbarea rolei pe toată suprafața feței, până la finalizarea fiolei cu ser, a urmat momentul cel mai plăcut: aplicarea unei măști calmante, cu colagen, urmată de o perioadă de acționare, în intuneric, răcoare și cu un fond muzical extrem de relaxant. Timpul s-a scurs extrem de rapid, masca a fost îndepărtată și a mai fost aplicată o cremă lejeră, cu rol hidratant. Pe toată durata tratamentului m-am simțit în siguranță, poate și pentru că fiecare gest al specialistei era anticipat explicat cu minuțiozitate.

Rezultatele pe care tratamentul le oferă sunt : întinerire vizibilă a tenului; estomparea ridurilor; curățarea tenului și a porilor; stimularea producției de colagen – rezultând un ten mai ferm; ușor efect de lifting facial.
Chiar dacă DermaFrac presupune o penetrare a tenului, disconfortul este redus semnificativ datorită vacuumului. Acest lucru înseamnă că  activitatea normală poate fi reluată imediat după procedură.

Rezultatele propriu-zise au fost vizibile la aproximativ o lună după tratament, dar raportul disconfort-rezultate este clar în favoarea celor din urmă. Astfel încât, cine se teme de o rolă cu niște ace micuțe, când ele fac atât de mult bine?

Leave a Reply