Iuliana Alexievici a cucerit Femeile de 10

Zilele trecute a avut loc o nouă întâlnire a Femeilor de 10, prezidată ca de obicei de Marina Almășan. Sala Paronamic a Hotelului Marshall Garden a devenit un teritoriu preponderent feminin, dominat evident, de preocupări caracteristice.

Marina, Iuliana Alexievici și Eugen CristeaSecondată inspirat de un mai vechi colaborator al său, actorul Eugen Cristea, Marina și-a condus audiența printre momente artistice sau sportive, recomandări privind noutățile de pe rafturile magazinelor, prezentări de noi produse ale unor firme renumite și o defilare de rochii destinate evenimentelor speciale, realizată de Alexievici Couture.

“Creațiile noastre sunt mai mult decât niște piese vestimentare, sunt întruchipări textile, cromatice și de design ale viselor noastre și ale clientelor” explică designerul criteriile ce stau la baza brandului pe care l-a dezvoltat.

Colecția intitulată Wish și prezentată chiar de designerul Iuliana Alexievici a fost compusă din rochii lungi din mătase neagră, albă sau nuanțe de crem cu inserturi de voal și aplicații de dantelă Așa cum a explicat creatoarea, tendințele sfârșitului de an implică dezvelirea umerilor, marcarea taliei și urmărirea siluetei feminine, pentru a o pune în valoare.

Modelele prezentate au fost întâmpinate cu entuziasm, versatilitatea unora dintre acestea fiind pe placul doamnelor prezente. Nu a lipsit și rochia de mireasă, care așa cum a precizat Eugen Cristea, a evidențiat grația dar a creat loc și misterului feminin, încă apreciat de către bărbați.

 

 

 

Leave a Reply