Relaxare cu WaterBike® – soluția perfectă pentru iarnă

În pragul iernii, perioadă în care suntem extrem de solicitați, inclusiv în ceea ce privește dobândirea și păstrarea stării de sănătate optimă, WaterBike® poate reprezenta o primă opțiune, întrucât oferă atât confort fizic cât și psihic.

Potrivit pentru orice categorie de public, indiferent de vârstă, (dar preferabil peste 16 ani), sex, sau experiență și antrenament în diverse sporturi, WaterBike® oferă programe diverse pentru probleme variate. Astfel, indiferent că se apelează la această metodă pentru recuperare medicală (dureri articulare ale membrelor inferioare, leziunea meniscului sau a ligamentelor, etc), tonifierea sistemului cardio-vascular, menținerea sau recăpătarea formei (în cazul viitoarelor și proaspetelor mămici), ameliorarea celulitei și eliminarea kilogramelor în plus, tonifierea părții inferioare a corpului sau pur și simplu pentru relaxare, la WaterBike® oricine poate beneficia de un program potrivit nevoilor sale. Astfel, printre categoriile mari de programe, se numără cele dedicate slăbirii și eliminării celulitei, vitalității și recăpătării tonusului muscular, dar și programele specifice, dezvoltate special pentru anumite probleme.
Deschis în luna mai 2016, primul centru WaterBike® din România, lider mondial în aquabiking-ul individual în cabină privată, poate constitui o soluție pentru a încheia anul într-un mod pozitiv și cu rezultate vizibile. Secretul constă, în primul rând, în efectul binefăcător al apei, dar și în mișcările de pedalare susținute de aceasta. Alături de toate aceste efecte benefice, se adaugă și senzația de relaxare, obținută atât datorită apei, cât și a cromoterapiei din cabina de aquabiking.
Ofertele pregatite de WaterBike®, valabile până pe data de 31 decembrie, sunt extrem de accesibile:  VIP de doar 99 euro/lună, o reducere de 50% față de prețul standard. De asemenea, pentru persoanele care doresc să le facă celor din jur un cadou original, WaterBike® a lansat voucherele-cadou de Crăciun.

  • WaterBike
  • Oferta WaterBike
  • Detalii WaterBike

 

Leave a Reply