Colecțiile de nuntă 2017 în premieră la Ghidul Miresei Bridal Show

Cei mai în vogă designeri români își vor prezenta colecțiile 2017, pe 8 decembrie, la Palatul Bragadiru, în cadrul primei ediții a „Ghidul Miresei Fashion Show”. Evenimentul va aduce în prim plan tendințele sezonului următor, creații ce se vor regăsi în cadrul Târgului de nunți Ghidul Miresei ce va avea loc în perioada 3-5 martie la Romexpo.
Primele rochii de mireasă de culoare albă au apărut în urmă cu circa 2.000 de ani, când erau purtate mai multe rânduri de drapaje din materiale simple. Culoarea albă era una de sărbătoare în Grecia, de aceea mireasa alegea rochia albă la nuntă ca un simbol al bucuriei. La romani, miresele îmbrăcau rochii simple, albe, din materiale subțiri, moi, aducând astfel tribut lui Hymen, zeul fertilității și căsătoriei, despre care se credea că iubește în mod deosebit această culoare. Atât la eleni cât și la romani, fețele mireselor erau acoperite cu voaluri colorate ca semn al supunerii și devotamentului față de viitorul soț.

Pasiunea aproape obsesivă  a unor fete pentru rochia de mireasă este un rezultat al interacțiunii culturale,  facilitată de mass media, dar este unanim acceptată ca un “rău necesar” și privită cu indulgență. Iar unele rochii sunt adevărate opere de artă ce merită să fie admirate și justifică investiția.

Ghidul Miresei Bridal ShowPrintre creatorii care și-au anunțat prezența la „Gala Ghidul Miresei” se regăsesc: Adina Buzatu, Aida Lorena, Aryanna Karen, Atelier Bianca Drăgușanu, Bella Sposa, Casa Marcu, Maya Fashion, Nausica Mode, Natalia Vasiliev.
„Ghidul Miresei” este cea mai puternică comunitate a pieței de nunți din România. Ea a organizat 20 ediții de târg în decursul a peste 11 ani iar acum aduce în premieră un Bridal Fashion Show, născut din pasiunea pentru modă, eleganță și stil.

Leave a Reply