Dana Săvuică a cucerit publicul brașovean

Brașovul a fost ultima etapă a periplului prin țară al Caravanei “Trăiește Inteligent” din acest an. La fel cum s-a întâmplat la Cluj, Constanța, Timișoara și București, aceasta s-a bucurat de prezența a numeroase vedete, a unui public consumator de informații și produse inteligent selecționate de către Dana Săvuică.

Dana Săvuică Brașov “Împreună cu Replica Vedetelor Events cred că am reușit să educăm publicul să gândească pozitiv și productiv. Am reinterpretat brandurile în care am încredere și pe care le-am testat de-a lungul carierei. Toate sfaturile și experiențele acumulate în acest an, plin cu evenimente frumoase, mi-au schimbat viața în bine. O viață trăită inteligent este una care te împlinește și te face să te bucuri de toate oportunitățile pe care ți le oferă”, a afirmat Dana Săvuică.

Brașov La întâlnirea de la Brasov, care s-a desfășurat în restaurantul aflat în lobby-ul hotelului Aro Palace, s-au aflat numeroase participante din zona politică, medicală, antreprenoriala și juridică, dar și Ozana Barabancea, vedeta Antenei1, Adela Diaconu, jurnalist și politician din Brașov, alături de Roxana Mînzat, expert în accesarea de fonduri europene și scriitoarea Corina Ozon, care a prezentat ultimul său roman, “Tentații“.
“Brașovencele sunt femei inteligente și interesate de o viață de calitate”, a observat Dana Săvuică. “De aceea, le-am întâmpinat cu exclusivități: un pahar de Roze de la Domeniile Sâmburești, în cel mai elegant hotel de cinci stele și singurul acreditat în România ca având meniul realizat 100% cu produse bio, de singura Lady Chef din Estul Europei, Cornelia Ghișoi”.

Meli Melo la Brașov
În cadrul evenimentului au fost prezentate branduri de renume precum laptele Doina produs de Farmec, care are o istorie de 40 de ani, colecția “Le Voyage” de la Meli Melo, împreună cu ciorapii Diamond by Adesgo. Filmul cu lansarea celebrului brand american Elizabeth Arden în România a fost vizionat cu interes iar produsele oferite cadou au adus zâmbete pe chipurile doamnelor. Momentul culminant al serii a fost colecția “Chic Transilvania” care a cuprins creații ale designerului Dorin Negrău dedicate femeii elegante, nonconformiste, dar care se mândrește cu portul popular. Colecția a fost prezentată de superbele manechine ale agenției Artemis, din Brașov.

Leave a Reply