Maya Fashion a creat o rochie de mireasă pentru Laurette

HPalatul Bragadiru, un loc încărcat de istorie și un loc ideal pentru evenimente culturale, a găzduit recent  prima ediție  a “Ghidul Miresei Fashion Show”. Evenimentul a adus în prim plan tendințele sezonului următor, creații ce se vor regăsi în cadrul Târgului de nunți Ghidul Miresei ce va avea loc în perioada 3-5 martie la Romexpo.

Viggo bu Cătălin BotezatuAm remarcat colecția de costume masculine de ceremonie intitulată “Viggo”, prezentată de Cătălin Botezatu și pe cea aparținând Marianei Florea – Maya Fashion.

 

 

Laurette pentru Maya FashionLaurette a îmbrăcat o rochie de mireasă creată special pentru ea, despre care autoarea ei a explicat: „În 2017 se poartă rochiile cât mai ușoare care urmăresc linia corpului. Se preferă materialele cât mai fluide, voalurile și tulle-ul fin cu aplicații brodate manual. Asta nu înseamnă desigur că nu putem purta un model stil prințesă, însă trebuie să ținem cont de calitatea materialelor și de calitatea execuției”. Designerul Mariana Florea crează cu pasiune și dedicare rochii de mireasă unice, pentru femeile care își doresc să se simtă atât speciale și puternice, cât și confortabil și relaxate. Materialele calitative folosite, armonia dintre linii și execuție, și atenția la detalii transpusă în fiecare ținută în parte au propulsat brandul MayaFashion în topurile preferințelor și i-au oferit un loc pe scara marilor case de modă din domeniul de wedding. Pentru anul 2017 Maya Fashion a lansat două colecții, Serenity – o colecție superbă care exprimă o eleganță sublimă, și Fairy Tale – o colecție îndrăzneață care debordează de senzualitate. Cele două ședințe foto au avut loc pe superba insula Corfu, respectiv Balcik. Creațiile combină broderiile realizate manual cu tulle-ul fin, tafta Mikado, mătase naturală sau voaluri fine, iar rezultatul final este spectaculos.

Maya Fashion

Leave a Reply