Dana Săvuică sosește cu Caravana Trâiește inteligent, la Brașov

Hotelul Aro din inima Brașovului va fi gazda ultimei întâlniri din acest an  a Caravanei „Trăiește Inteligent”, organizată de Dana Săvuică și Replica Vedetelor Events. Evenimentul se va desfășura pe 8 decembrie, de la ora 17:00 și sunt așteptate toate doamnele care iubesc modul de viață inteligent și sănătos.

Trăiește inteligent Aro Palace „Am intrat în luna sărbătorilor și nu întâmplător am ales Brașovul și hotelul Aro, ispitită fiind și de meniul creat de singura femeie Chef din Europa de Est, Cornelia Ghișoi. Partenerii noștri vor veni la Brașov cu recomandări despre arta machiajului, folosind produsele Elizabeth Arden, despre îngrijirea tenului cu laptele Doina de la Farmec și despre tendințele acestui sezon prin colecția de bijuterii Meli Melo. Seara va culmina cu noua colecție semnată de designerul Dorin Negrău “Chic Transilvania”, perfectă pentru doamnele care doresc să fie speciale. Vom avea, de asemenea, invitate speciale două femei puternice, ambițioase și talentate: Adela Diaconu și Corina Ozon. Cele două doamne ne vor dezvălui ce înseamnă să trăiești inteligent într-o societate în care femeia are un rol extrem de important și pentru care imaginea contează”, a afirmat Dana Săvuică.
„Sunt bucuroasă să pot trăi alături de Dana Săvuică o nouă experiență marca «Trăiește Inteligent», a declarat scriitoarea Corina Ozon. Pe lângă brandurile și produsele interesante, prezentate la eveniment, sunt sigură că voi cunoaște oameni care construiesc lucruri și voi avea ocazia să vorbesc despre cărțile mele. Pentru că, desigur, au fost și Tentații și vor fi și la Brașov, pe 8 decembrie, savurate la o sticlă de bere cu merișor marca Redd’s”

Partenerii evenimentului sunt Gerovital, Dorin Negrau, Meli Melo, Elizabeth Arden, Redd’s Romania, Beauty Help, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Hotelul Aro Palace, salon Coquette.

Leave a Reply